Miért kellene Nekem az

„ éves gyepgondozási program ”?

Csodálatos pázsitot szeretnél anélkül,

hogy megszakadnál a munkába?

Egy komplett hétvégédet veszi el a gyeplazítás, amit a családdal is tölthetnél?

Drága műtrágyákkal és vegyszerekkel van tele a sufnid, de az eredmény nem az igazi?

Nem akarsz egy kertészeti vállalkozásnyi szerszámot megvásárolni, amivel nem is szeretnél dolgozni?

Nincs időd kitanulni egy újabb szakmát a sajátod mellett?

Irtózol a vegyszerektől és bio megoldást keresel?

Bámulatos gyepre vágysz anélkül,

hogy minden időd rá menne?

Hívd fel, területileg illetékes kollégánkat!

Mond el, milyen segítségnek örülnél!

Ismertetjük, hogyan tudunk könnyíteni a feladataidon. 

Elmondjuk mit kell tenni, hogy sokáig szép gyeped legyen.

Javaslatot teszünk a gyepfenntartás folyamatára.

Elvégezzük helyetted a fárasztó feladatokat!

Dőlj hátra és élvezd pihentető pázsitod látványát!

Mutatós pázsitra vágysz, de csak bajlódásban van részed?

Nem kell rettegned a csíkokat és foltokat eredményező műtrágya szórástól!

Felejtsd el az izzasztó és fárasztó gyeplazítást!

Nem kell többé négykézláb gyomlálnod!

A gyepbetegségek gyógyítását is ránk bízhatod!

Kordában tartjuk a gyep kártevőit.

A gyeped pótlása is sikerrel fog járni.

Tanácsainkat követve az öntözésed is rendben lesz.

Gondtalan pázsitra és kertre vágysz?

Itt a megoldás Neked!

 

Prémium minőségű gyepgondozás az igazán igényes kerttulajdonosoknak!

Dőlj hátra, élvezd a kerted!

Hasonló változásra vágysz a kertedben?

Nincs akadály! Igényeld az éves gyepgondozási programunkat és gyeped hamarosan smaragdzöld látvánnyal ajándékoz meg!

Nyírsz, öntözöl, műtrágyát szórsz és mégis egyre rosszabb az összkép?

Örülünk, hogy foglalkozol a kerteddel, másképp nem is fog működni, de szükséged lesz néhány szakszerű tanácsra, mert minden bizonnyal nem tudod pontosan, mit? mikor? hogyan? és milyen arányban kell tenned, hogy bezsebeld az elismerést!

Lassan több a gyom, mint a fű a kertedben?

A gyomok megfékezése szakembert kívánó feladat, nem arról van szó, hogy nem hisszük el rólad, hogy képes lennél egy permetezőbe öntött vegyszerrel végigsétálni a kertedben, hanem mert a gyomokat fel kell ismerni, tudni kell mi, mikor jelenik meg(?), mikor és milyen gyakorisággal a leghatékonyabb az irtásuk(?), milyen szer van rá hatással(?) és hogy mivel minimalizálod a környezeti terhelést(?) 

Éves gyepgondozási program - Pázsit Doktor

Sárgás foltok jelennek meg a leglátványosabb helyeken?

Bosszantó dolog nem vitás, Murphy törvényei ott vannak mindenhol! Az ember elmondja, a kutya ugat, ha a fűnek valami nem tetszik színváltozással hozza tudtunkra. Ennek számtalan oka lehet: megváltozott környezeti körülmények, tápanyag hiány, betegség és még legalább 12 kategóriába sorolható tényező, ami rengeteg apró változóból áll. Ehhez kell sok tapasztalat, hatalmas tudásbázis,  komplex látásmód, hogy jó diagnózissal, megfelelő ráhatással javítsunk az állapoton. Ha szeretnéd megtanulni gyere hozzánk dolgozni, ha nem akkor bízd ránk a Pázsit Doktorokra a feladatot!

Ha kipróbáltál minden csodatanácsot és beleuntál a kísérletezgetésekbe, de szeretnéd, hogy a gyeped mindig szép állapotban legyen, akkor ezt Neked találtuk ki!

Bízd a feladatot a Pázsit Doktor®-ra és vegyél részt az éves gyepgondozási programban, a füved is hálás lesz érte!

Miért jó ez Neked?

Levesszük a válladról a kert terhét! Elvégezzük a feladatot helyetted, így Neked csak élvezni kell a kerted nyújtotta örömöket. Nem kell aggódnod, az eredmény a legjobb, mi kihozható. Fenntartani olcsóbb a gyepet, mint 3 évente mindent elölről kezdeni. Prémium minőségű szolgáltatás az igazán igényes kerttulajdonosoknak!

Éves gyepgondozási program - Pázsit Doktor
Éves gyepgondozási program - Pázsit Doktor

Molnár Antal

Fejér megye és Veszprém megye

Pázsit Doktora

Miért jó a gyepednek?

Az éves gyepgondozási program keretében időben, évszaknak és a fejlődési periódusnak megfelelően megkapja a gyep a neki elengedhetetlen tápanyagokat a szükséges mennyiségben. A kijutatás egyenletes, így egyöntetű zöld lesz az eredmény is. A gyomok visszaszorulásával a tömött gyep alakul ki, a szorosan záródó gyep pedig már kevéssé engedi be a gyomokat. A betegségek kialakulásának esélye csökkenthető, vagy kialakulásuk esetén kisebb látványbeli romlás és gyorsabb gyógyulás tapasztalható. Rovar és lárva kártevők elleni védekezésekkel a gyors beavatkozás miatt minimálisra csökkenthető a kártétel. Folyamatos szakmai kontroll segít megelőzni a drasztikus leromlást. A pázsit sok millió élő növényből áll, melyek a környezeti változásokra gyorsan és látványosan reagálnak, pozitív és negatív irányban egyaránt. Az esztétikus látványhoz, a növényeknek szükségleteik megfelelő kielégítésére van szükség, mely összetettebb, mint gondolnád. A gyeped látványát meghatározza a talaja tápanyag tartalma és szerkezete, a növény fajtája, a fűnyírás és öntözés módszertana, a pótolandó tápanyagok minősége és kijuttatásuk módja, az igénybevétel jellege, rovar- és gombakártevők jelenlétének mértéke és természetesen az időjárás alakulása. Ha az általunk befolyásolható tényezőket szakszerűen kialakítjuk, lényegesen megnövelhetjük a szép látvány esélyét.

Mit nyújt a Pázsit Doktor®?

Közös munkánk gyepanalízissel kezdődik, mely során feltárjuk a kiinduló helyzetet, és megtervezzük az elérendő állapothoz vezető utat. A közös munka alapjaként tájékoztatunk, hogyan végezd el a rád eső feladatokat szakszerűen (fűnyírás, öntözés). Áprilistól októberig havonta látogatunk meg (évi 6 alkalommal), mely során elvégezzük a szükséges kezelést.

Látogatásainkat előre telefonon egyeztetjük, így nem Neked kell fejben tartanod, hogy mikor szükséges elvégezni az aktuális kezelést. A kezeléseinket maximum 3-5 napra előre tervezzük, hogy alkalmazkodni tudjunk személyes elfoglaltságodhoz és az időjárási körülményekhez. Minden alkalommal tájékoztatunk az aktuális feladat jellegéről, valamint arról, milyen hatás várható tőle. Ha két kezelés között olyat tapasztalsz, ami az elvárásaidtól eltérnek, kérlek, értesítsd a Pázsit Doktorod, hogy időben be tudjon avatkozni.

Amennyiben szeretnéd élvezni gyeped,

fölösleges erőfeszítések nélkül, hívd a területi Pázsit Doktorodat!

Keresd az illetékes Pázsit Doktort! 

Bárány László

Közép- Buda Pázsit Doktora

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0