Hangyairtás a fűben

 

Mivel ide kattintottál, az irtásukról szeretnél minél többet megtudni.
A kertünkben jelenlévő hangyakolóniák alapvetően jótékony hatással vannak környezeti egyensúly megtartására. Az Ő feladatuk a rovarkártevők tetemeinek, bizonyos esetekben akár élő egyedeinek likvidálása. Normális szaporulatú jelenlétük kifejezetten előnyökkel jár. Éppen ennek okán, ha észleljük őket, véletlenül sem címkézzük meg az “ellenség” jelzővel.

Hangyairtás - Pázsit Doktor
Mégis vannak esetek, amikor azon gondolkodunk, zavar a hangyák jelenléte a gyepedben, jobb lenne, ha nem lennének:

  • Ha, a hangyakolónia betelepszik a gyönyörű pázsitunk felületébe és váruk felépítésével okoznak problémát, a gyep egyöntetűségét elrontják,
  • Ha, a hangyák hirtelen túl sokan lettek a fűben és már “nem férünk el” mindketten, károkat okoznak növényeidben, nem hagyják gyermekeidet a kertben játszani, a családot pihenni,
  • Ha, a hangyák már kellemetlenkednek is a gyepterületen, megoldás szükséges, ami a hangyanépességet eltüntetik vagy legalább is megritkítják.

Ezek mind adhatnak okot arra, hogy távol tartsuk őket életterünk bizonyos részeitől.

Amennyiben a hangyák elűzésében eddig nem jártál sikerrel, kérlek, hívd a helyi Pázsit Doktor®-t, aki ha kéred, a biológiai növényvédelem módszereivel fog segíteni a probléma orvoslásában.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0