Balogh Zsolt 

Pázsit Doktor

 

06 30 899 0010

pazsitdoktor.baloghzsolt@gmail.com

 

Ezeken a területeken végzem a munkámat

  

Dél- Pest 

 Vecsés, Gyál, Üllő, Monor, Dunaharaszti, Dunavarsány, Taksony, Dabas, Délegyháza, Bugyi, Kiskunlacháza, Dömsöd, Örkény, Ócsa, Nyáregyháza, Pilis, Albertirsa, Cegléd, Ceglédbércel, Nagykőrös, Ráckeve (Ráckevei Dunán túli pesti oldal)

Balogh Zsolt vagyok, egy lány és egy fiú édesapja. A szabadban és a kertben kiskorom óta szeretek lenni, tevékenykedni, rácsodálkozni a természet apró és magával ragadó szépségeire. 

A kemény munkának az eredményét és a kert szépségeit a nagyszüleim telkén tapasztalhattam meg. Emlékszem, nincs finomabb, mint beleharapni a frissen leszedett napon melegedett paradicsomba, vagy az óriási, puha őszibarackba. Nagyapám munkabírása és szorgalma példaként a mai napig bennem él és talán én is tovább hordozok belőle. 
Ugyan az iskolai tanulmányaim a gazdasági terület felé vittek, mégis a későbbi vállalkozásaimon keresztül eljutottam a kertkarbantartáshoz, majd a
Pázsit Doktoron keresztül a gyepek szakértelméhez. 
Az emberekkel szeretek kapcsolatot teremteni, így remélhetőleg mindezt, valamint a kerttel kapcsolatos tapasztalataimat és élményeimet már Pázsit Doktorként kamatoztatni tudom.

 

És hogy mivel is foglalkozunk valójában? 

ÉVES GYEPGONDOZÁSI PROGRAMUNKAT azon Partnereinknek kínáljuk, akik számára fontos az egységes, szép zöld gyep és a terület fenntartását olyan szakképzett csapatra kívánják bízni, akik a természet kora tavaszi ébredésétől egészen késő őszig elvégzik a szükséges gyepkezelést.

  • havonta meglátogatunk
  • megnézzük, hogy mire van szüksége a gyepnek
  • elvégezzük a megfelelő kezelést: tápoldatozunk
  • felfedjük, mitől sárgul, ritkul vagy foltosodik a pázsit
  • visszaszorítjuk a mohát, gombát és gyomot irtunk
  • felvesszük a harcot a hangyákkal, cserebogár pajorokkal
  • végül javaslatot teszünk arra, hogy a következő látogatásunkig hogyan végezd a fűnyírást és milyen paraméterek szerint történjen az öntözés, tehát gyakorlati tanácsokkal látunk el!

 

 

 Amennyiben erősen ritkult, foltos, elöregedett, de még menthető gyepfelülettel találkozunk, akkor felülvetést alkalmazunk, ha pedig az eredeti gyepalkotók aránya a szükséges minimum alá csökken, más lehetőség híján a terület újrafüvesítését végezzük el hidrovető eljárással.

 

A szolgáltatásokról részletesebben a www.pazsitdoktor.hu honlapunkon tájékozódhatsz.

 

 

SZERETNÉD, ha Neked is gyönyörű, homogén zöld lenne a gyeped, sárga foltok nélkül? 

 

Ahhoz, hogy tudjuk, milyen speciális gyógymódra van szükség, először GYEPANALÍZIST végzünk.

 

A gyepanalízis szolgáltatási ára: 15.000Ft

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0