Mert, nem egy „mindenkinek, mindig jó megoldást” veszel.
Hanem mert, minden esetben egy olyan modulrendszerű megoldást kínálunk, amelyet speciálisan a Te gyeped állapotának megjavítására állít össze Pázsit Doktor munkatársunk. A tápanyag utánpótlás feladatán túl, olyan szolgáltatást is igénybe vehetsz, amit termékkel nem helyettesíthetsz. (Pl. talaj pH beállítás, laborvizsgálat, részleges vagy teljes felújítás, kártevők elleni védelem, talajfertőtlenítés bioaktív anyagokkal, talajlazítás, talaj lyuggatás, talajjavítás)

Végre egy ember- és környezetbarát megoldás!

A Pázsit Doktorok által alkalmazott technológia nem csak a növények, hanem partnereink és azok lakókörnyezetének igényeit is a legmesszebb menőkig kiszolgálják.

A folyékony tápoldatokat mindig az időjárási viszonyokhoz igazítva adagolhatjuk, a gyepet száradás után azonnal használhatod. Nincsenek maradék anyagok a fűben, alkalmazása kisgyermekre, házi állatra nem jelent veszélyt. Nincsen szóródási kockázat, száradás után elmosódás pl. kerti tavakba, utakra, érzékeny növényekre.
A kijuttatás technológiája tökéletes fedést biztosít, ezért a pázsit egyenletes zöld lesz, nem foltosodik. A tápanyagokat a fű a gyökéren és a levelén keresztül is felveszi, a kezelés hatása már 2-3 nap után látható.

Annak, hogy a tápoldatot kiöntözve, azaz gyökérzónába juttatva, vagy lombtrágyaként levélre permetezve is adhatjuk, a növényeinknek számos előnyt élveznek. Az anyagok közvetlenül a felhasználási helyükre jutva képesek a tápanyaghiány gyors orvoslására. Lombtrágyázáskor főleg a mikroelemek hiányát pótolhatjuk gyorsan, de emellett az alap tápanyagok is bevihetők ezzel a módszerrel. Ennek azért van nagy jelentősége, mert a növények a számára szükséges tápanyagok felvételét a legkisebb mennyiségben jelen levő tápelem határozza meg. Azaz, ha valami hiányzik a talajból, akkor az összes többi tápanyag felvételét is akadályozza.

 

 

Sokkal többet kapsz a pénzedért, mint gondolnád!

Tápanyag utánpótlás és talajjavítás:

A Pázsit Doktorok által alkalmazott technológia a nem csak a növényeket stimulálja, hanem a talaj szerkezetét és biológiai minőségét is javítja, ezáltal megteremtve egy olyan egyensúlyt, ami a fű növénynek ls gazdájának örömére is válik.

Gyomkontroll:

Az általunk végzett kezelés sorozat tápanyag kijuttatás mellett növényvédelmi feladatokat is tartalmaz, ennek köszönhetően meg tudjuk védeni a felületet a gyomosodástól. Így nem csupán a látvány javul, hanem távol tarthatóak az allergén gyomok, mely saját és gyermekeink egészségét is szolgálják.

Gyepbetegség orvoslás:

Igen jól hallottad, ha nem adsz meg minden a gyepednek, sajnos hajlamos lesz a megbetegedésre. Ez ugyan nem köhögéssel és lázzal jár, hanem elszíneződéssel és ritkulással. Ha időben látja szakavatott szem és felismeri az elváltozás első jeleit, lehet hogy anélkül is elkerülhető a leromlás, minthogy Te bármi bajt is észlelnél.

Rovarkártevők visszaszorítása:

Előfordul, hogy kerted talajába váratlan és hivatlan vendégek költöznek. Ha ezen kártevők kedvenc nassolni valója a gyeped gyökere, akkor hamar láthatod hervadozó gyeped látványát. Ezt megelőzni és útólag kezelni is lehet, ha időben foglalkozol pázsitod ellenségeivel.

Mohásodás visszaszorítása:

A mohásodás a gyep ellenséges körülmények hatványos összeállásának eredménye… Ez így elég kínaiul hangzik, de mindjárt megérted. Ezek a tényezők a mohának kedveznek a pázsit fűnek pedig nem:, tömörödött, esetleg agyagos talaj, rossz vízelvezetés, sok víz, napfény hiány (állandó árnyék). Ha ezeket nem tudod megváltoztatni, még mindig van egy fegyvere a Pázsit Doktornak, amit a moha nem szeret és menekülőre fogja

Állandó szakmai felügyelet és folyamatos tanácsadás:

Havi rendszerességű látogatásunk alkalmával figyeljük a változásokat és közbe avatkozunk, ha természet mást szeretne látni a kertedben, mint amit Te. Tanácsot adunk olyan feladatokat, mint a fűnyírás és az öntözés, amit magad tartasz kézben, hogy biztos jól csináld! Ha két látogatás között elváltozást tapasztalsz hívd fel a Pázsit Doktorod, aki jó háziorvosként a segítségedre siet.

 

Ha Te őszintén oda vagy a szép környezetért, akkor kedvelni fogod a Pázsitdoktort!

 

Ugye, hogy többet adunk, mint gondoltad?

 

Keresd az illetékes Pázsit Doktort! 

Molnár Antal

Fejér megye és a Balaton Part 

Pázsit Doktora

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0