Lovász István 

Pázsit Doktor

  

06 70 476 4490

pazsitdoktor.baranya@gmail.com 

 

Baranya megye

 

 területén végzem a munkámat

 

Lovász István vagyok, három fiúgyermek büszke édesapja, Baranya megye Pázsit Doktora.

Abban segítek, hogy smaragdzöld, egészséges pázsit tegye otthonossá udvarát, s ha azt kártékony támadás éri, a szakszerű kezeléseinknek és az Ön aktív közreműködésének köszönhetően, visszanyerjük korábbi szépségét.

Bizonyára sok weboldaldalt megnézett, számos cikket elolvasott, több szakembert megkérdezett, hogy gondosan megtervezett kertjében gyönyörű pázsit legyen. Egy olyan gyepfelületre vágyik otthonában, amely mozgási, sportolási helyet teremt a felnőtteknek, játszóteret nyit a gyerekeknek, pihenő terepet az idős családtagoknak.

Én is arra vágytam, hogy kihasználjam családiházunk tágas kertjének lehetőségeit, baráti kerti partik, családi sütögetések vagy csak Szofi kutyánkkal való játék a szabadban. Ezért döntöttem úgy, hogy Pázsit Doktor leszek. Baranya megyében arra vállalkozom, hogy segítsek megvalósítani, megtartani, karbantartani szép kertjének alapját, ami nem más, mint az egészséges, zöld pázsit, gyep.

És hogy mivel is foglalkozunk valójában? 

ÉVES GYEPGONDOZÁSI PROGRAMUNKAT azon Partnereinknek kínáljuk, akik számára fontos az egységes, szép zöld gyep és a terület fenntartását olyan szakképzett csapatra kívánják bízni, akik a természet kora tavaszi ébredésétől egészen késő őszig elvégzik a szükséges gyepkezelést.

  • havonta meglátogatunk
  • megnézzük, hogy mire van szüksége a gyepnek
  • elvégezzük a megfelelő kezelést: tápoldatozunk
  • felfedjük, mitől sárgul, ritkul vagy foltosodik a pázsit
  • visszaszorítjuk a mohát, gombát és gyomot irtunk
  • felvesszük a harcot a hangyákkal, cserebogár pajorokkal
  • végül javaslatot teszünk arra, hogy a következő látogatásunkig hogyan végezd a fűnyírást és milyen paraméterek szerint történjen az öntözés, tehát gyakorlati tanácsokkal látunk el!

 

 

 Amennyiben erősen ritkult, foltos, elöregedett, de még menthető gyepfelülettel találkozunk, akkor felülvetést alkalmazunk, ha pedig az eredeti gyepalkotók aránya a szükséges minimum alá csökken, más lehetőség híján a terület újrafüvesítését végezzük el hidrovető eljárással.

 

A szolgáltatásokról részletesebben a www.pazsitdoktor.hu honlapunkon tájékozódhatsz.

 

 

SZERETNÉD, ha Neked is gyönyörű, homogén zöld lenne a gyeped, sárga foltok nélkül? 

 

Ahhoz, hogy tudjuk, milyen speciális gyógymódra van szükség, először GYEPANALÍZIST végzünk.

 

A gyepanalízis szolgáltatási ára: 15.000Ft

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0