Kálmán Ernő 

Pázsit Doktor

  

06 20 581 7016

kalmanerno.pazsitdoktor@gmail.com 

 

Somogy megye

 

 területén végzem a munkámat

 

Kálmán Ernő vagyok, eredeti foglalkozásom mélyépítő technikus. Több mint 15 évet töltöttem az építőiparban kivitelezőként, majd más vizekre evezve több szakmában is kipróbáltam magam. A Pázsit Doktor vállalkozással egy személyes barátság apropóján találkoztam. A találkozásból hosszútávú együttműködés született: hét szezonon keresztül dolgoztam a csapatban különféle területeken és pozíciókban. Időközben sikeres vizsgát tettem, de az önállósodásnak az idén érkezett el az ideje, amikor lehetőségem adódott arra, hogy Somogy megyében képviseljem a Pázsit Doktort. Kétszeresen is hálás vagyok ezért, hiszen nemcsak egy minden tekintetben profi vállalkozás partnerévé váltam, hanem ráadásként a kedvenc országrészemben, a balatoni régióban végezhetem a munkámat!
A szakmában eltöltött évek során több száz kertben megfordulva tapasztaltam meg, milyen jelentős élmény növekedést eredményez egy élettel teli, egészséges pázsit.

Célom, hogy munkánknak köszönhetően minél több ilyen kertben járhassak Somogy megyében!

És hogy mivel is foglalkozunk valójában? 

ÉVES GYEPGONDOZÁSI PROGRAMUNKAT azon Partnereinknek kínáljuk, akik számára fontos az egységes, szép zöld gyep és a terület fenntartását olyan szakképzett csapatra kívánják bízni, akik a természet kora tavaszi ébredésétől egészen késő őszig elvégzik a szükséges gyepkezelést.

  • havonta meglátogatunk
  • megnézzük, hogy mire van szüksége a gyepnek
  • elvégezzük a megfelelő kezelést: tápoldatozunk
  • felfedjük, mitől sárgul, ritkul vagy foltosodik a pázsit
  • visszaszorítjuk a mohát, gombát és gyomot irtunk
  • felvesszük a harcot a hangyákkal, cserebogár pajorokkal
  • végül javaslatot teszünk arra, hogy a következő látogatásunkig hogyan végezd a fűnyírást és milyen paraméterek szerint történjen az öntözés, tehát gyakorlati tanácsokkal látunk el!

 

 

 Amennyiben erősen ritkult, foltos, elöregedett, de még menthető gyepfelülettel találkozunk, akkor felülvetést alkalmazunk, ha pedig az eredeti gyepalkotók aránya a szükséges minimum alá csökken, más lehetőség híján a terület újrafüvesítését végezzük el hidrovető eljárással.

 

A szolgáltatásokról részletesebben a www.pazsitdoktor.hu honlapunkon tájékozódhatsz.

 

 

SZERETNÉD, ha Neked is gyönyörű, homogén zöld lenne a gyeped, sárga foltok nélkül? 

 

Ahhoz, hogy tudjuk, milyen speciális gyógymódra van szükség, először GYEPANALÍZIST végzünk.

 

A gyepanalízis szolgáltatási ára: 15.000Ft

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0