Jenei István

Pázsit Doktor

06 20 9357 377

 

jenei.pazsitdoktor@gmail.com

 

Ezeken a területeken végzem a munkám:

Komárom-Esztergom megye

Észak Buda Dunazug:

 

Budapest III. kerület 11-es úttól (Szentendrei út) keletre, Dunával határolt területei, úgy mint Aquincum, Rómaifürdő, Óbudai sziget, valamint Csillaghegy és Békásmegyer Duna és 11-es út közötti területei

Budakalász, Dunabogdány, Leányfalu, Pilisszentlászló, Pomáz, Szentendre, Tahitótfalu, Visegrád,

Szentendrei-sziget: Horány, Kisoroszi, Pócsmegyer, Surány, Szigetmonostor, Tótfalu

Jenei István vagyok, 2 (kertimádó) kisfiú édesapja. A kerttel való ismerkedést 2008-ban kezdtem, mikor is megvettük életem párjával első családi házunkat. Az első évek gyepes küzdelmeit még multinacionális cégeknél eltöltött éveimben kezdtem, amikor is csak szabadidőmben – munka után az esti órákban vagy hétvégén – volt időm ezzel foglalkozni. Sok jó tanácsot kaptam a szomszédoktól, gazdaboltokból, de a fű úgy nézett ki mint egy mező a tehéncsorda elvonulása után.

Mindig is érdekeltek az apró praktikák, trükkök, de hiába szántam rá sok időt, volt némi javulás, de a várt eredményt egyedül nem tudtam elérni.

Aztán 10 évvel később ez lett a hivatásom, kilépve a multinacionális világból elkezdtem füvekkel foglalkozni egy profi hálózatban. Végre azzal foglalkozhatok, amit szeretek, és jó érzés megoldani másoknak olyan problémákra, amivel magam is évekig küzdöttem, eredménytelenül.

 

És hogy mivel is foglalkozunk valójában? 

ÉVES GYEPGONDOZÁSI PROGRAMUNKAT azon Partnereinknek kínáljuk, akik számára fontos az egységes, szép zöld gyep és a terület fenntartását olyan szakképzett csapatra kívánják bízni, akik a természet kora tavaszi ébredésétől egészen késő őszig elvégzik a szükséges gyepkezelést.

  • havonta meglátogatunk
  • megnézzük, hogy mire van szüksége a gyepnek
  • elvégezzük a megfelelő kezelést: tápoldatozunk
  • felfedjük, mitől sárgul, ritkul vagy foltosodik a pázsit
  • visszaszorítjuk a mohát, gombát és gyomot irtunk
  • felvesszük a harcot a hangyákkal, cserebogár pajorokkal
  • végül javaslatot teszünk arra, hogy a következő látogatásunkig hogyan végezd a fűnyírást és milyen paraméterek szerint történjen az öntözés, tehát gyakorlati tanácsokkal látunk el!

Amennyiben erősen ritkult, foltos, elöregedett, de még menthető gyepfelülettel találkozunk, akkor felülvetést alkalmazunk, ha pedig az eredeti gyepalkotók aránya a szükséges minimum alá csökken, más lehetőség híján a terület újrafüvesítését végezzük el hidrovető eljárással.

A szolgáltatásokról részletesebben a www.pazsitdoktor.hu honlapunkon tájékozódhatsz.

 

SZERETNÉD, ha Neked is gyönyörű, homogén zöld lenne a gyeped, sárga foltok nélkül? 

 

Ahhoz, hogy tudjuk, milyen speciális gyógymódra van szükség, először GYEPANALÍZIST végzünk.

 

A gyepanalízis szolgáltatási ára: 15.000Ft

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0