NEM KELL TÚLAGYALNOD A DOLGOT!

NEM KELL TÚLAGYALNOD A DOLGOKAT!

Van egy pofon egyszerű módja, hogy több pénzt keress.

Van egy pofon egyszerű módja, hogy több pénzt keress.

KIVÉTELES

EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉG

TETTRE KÉSZ URAKNAK! 

Eleged van, hogy alkalmazottként nem jutsz egyről a kettőre, és keresed a lehetőségét, hogyan tudnál továbblépni a jelenlegi helyzetedből?

Félsz elkezdeni és nulláról felépíteni egy vállalkozást? Viszont ha egy olyan kulcsrakész, működőképes céget kapnál kézhez, amivel könnyedén átléphetsz a kezdeti nehézségeken, akkor belevágnál?

Tele van a hócipőd a ködös ígéretekkel, viszont szívesen foglalkoznál olyannal, ami valós, nyomon követhető és leigazolt modell alapján sikeres. Vállalkozásod elindításához szükséges 5 millió Ft kezdőtőke, mely az általad tulajdonolt gépek, eszközök beszerzésére tudsz fordítani.

Akkor itt a lehetőség, hogy új életet kezdj

a PÁZSIT DOKTOR® csapatának

franchise partnereként!

JÖVEDELMEZŐ VÁLLALKOZÁS MINIMÁLIS KOCKÁZATTAL

Itt nem kell a nulláról kezdened és évekig küzdened a sikerért! Ezt már megtettük helyetted. Most mindent a kezedbe adunk, amivel azonnal sikeres lehetsz. A szükséges beruházás összegét mindvégig a tulajdonodban tarthatod.

EURÓPAI SZINTŰ JÖVEDELEM ÉVI 7 HÓNAP MUNKÁVAL

Nem kell külföldre vándorolnod, a családtól távol élned, hiszen az ezzel járó anyagi környezetet nálunk is megteremtheted. Látod majd felnőni a gyermeked, évi 7-8 hónapos szezonális munka mellett.

KÖNNYEN MEGTANULHATÓ SZAKMA

Bármivel is foglalkozol jelenleg, ezt a szakmát saját belső iskola rendszerünkben könnyedén elsajátíthatod. Nem kell más, csak egy kis lelkesedés, tenni akarás, és hogy szeresd a természetet.

Megtanítjuk. Csinálod. Neked is működni fog.

Mi végig a segítségedre leszünk.

Kik vagyunk és mit csinálunk?

 

Elsősorban magán- és közterületi kertek pázsitjait újítjuk fel speciális technikával, kiemelkedő sikerrel! A gyepgondozás és a kertészeti szolgáltatások egyik élenjáró szereplői vagyunk nem csak Magyarországon, hanem külföldön is. Tevékenységünkre egyre nagyobb és biztosabb igény mutatkozik, így ennek kiszolgálásához keresünk új partnereket.

KERESETT SZOLGÁLTATÁS, BŐVÜLŐ ÜGYFÉLKÖR

Nevünk és minőségi szolgáltatásaink ismertek a piacon, és technológiánk egyedi. A növekvő igényeknek köszönhetően kb. évi 25-30 új ügyféllel tudod majd gyarapítani a vállalkozásod. 

AKÁR EGYBŐL A CSÚCSON KEZDHETED

Nálunk nem kell a nulláról kezdened, és nem kell éveket várnod a sikerre! Ha velünk tartasz, akkor már a legelején megkapsz tőlünk mindent, amivel azonnal pénztermelő üzemmódba helyezheted a céged.

KULCSRAKÉSZ VÁLLALKOZÁS

 

Mi megmutatjuk neked, hogy mi az, ami működik ebben az üzletben, neked csak a minimális beruházási összeget kell előteremtened és akarni kell, na ezt viszont nem tudunk helyetted.

TERÜLETI KIZÁRÓLAGOSSÁG

Ahhoz, hogy a bevételeidet hosszú távon is meg tudd tartani, teljes körű kizárólagosságot adunk neked a választott területi egységedre. Így garantáljuk, hogy a te területeden senki nem halássza el előled az ügyfeleket.

MARKETING

Fontos, hogy az emberek tudjanak rólad, de nálunk ez nem a te feladatod! A marketing tevékenységet központilag végezzünk, így neked nem kell házalnod, hogy ügyfeleket szerezz. Kis energiabefektetéssel csak le kell aratnod a babérokat!

MINDENRE MEGTANÍTUNK

Ahhoz, hogy hozzáértő és sikeres legyél a munkádban, folyamatos képzések keretében ellátunk minden szükséges információval. Így eredményesen végezheted a munkádat még akkor is, ha előtte soha nem csináltál még ilyet.

ÜZLETVITELI TANÁCSADÁS

Ha nincs vállalkozói gyakorlatod, segítünk a vállalkozói keretek kialakításában, szakértői támogatással a jogi vagy adózási kérdésekben is.

ÜGYFÉL KOMMUNIKÁCIÓ

Hiába értesz a szakmádhoz, ha nem tudsz az ügyfelek nyelvén beszélni. Tréningjeinken tanulhatsz kommunikációt, panaszkezelést, tárgyalási technikákat, hogy minden gördülékenyen menjen! Hidd el, könnyebb mint gondolnád!

ÉRTED VAGYUNK

A Pázsit Doktorok® egymás segítő társai mind szakmai, mind emberi vonatkozásban. Itt nincs versengés egymás között, hiszen mindenkinek saját területe van. Nem csak a munkában, de akár nem várt élethelyzetekben is számíthatsz ránk.

Mi kitapostuk neked az utat, amire csak rá kell lépned.

Kiknek ideális ez a lehetőség,

ÉS KIKNEK NEM?

IDEÁLIS AZOKNAK, AKIK

 

✔️ NEM alkalmazottként képzelik el a jövőjüket,

✔️ szeretnek a szabadban lenni, és örömüket lelik a természetben,

✔️ szeretik a maguk igényei szerint beosztani az idejüket,

✔️ vérében van a tenni akarás, a szervezés és nyitottak az új dolgokra,

✔️ keresik a kitörési lehetőséget a jelenlegi helyzetükből, és ezért hajlandók belevágni egy vállalkozásba,

✔️ szeretnének vállalkozást indítani, de nem akarnak a nulláról felépíteni egy céget,

✔️ szeretnék elkerülni egy vállalkozás indításával járó kezdeti buktatókat,

✔️ olyan tevékenységbe akarnak belevágni, amire van piac, és azonnali bevételt termel,

✔️ olyan piacon szeretnének tevékenykedni, ahol nincs vagy elenyésző a konkurencia,

✔️ rendelkeznek legalább 5 millió Ft tőkével, amit hajlandók beinvesztálni egy saját tulajdonú vállalkozásba (a szükséges eszközök azonnal saját tulajdonba kerülnek) a szakmai és földrajzi átlagnál rövidebb megtérülési periódussal,

NEM IDEÁLIS AZOKNAK, AKIK

 

❌ továbbra is alkalmazottként szeretnének dolgozni,

otthon vagy irodában ülős típusok, és nem szeretnek sokáig a szabad levegőn lenni,

❌ számára fontosabb a biztos, de kevés fizetés, mint egy vállalkozásból kinyerhető magas profit,

munkaidőben gondolkodnak, nem pedig eredményekben,

❌ szükségük van arra, hogy valaki mindig megmondja,mit kell tenniük, és gyűlölik, ha új helyzet elé állítja őket az élet,

❌ vállalkozásban gondolkodnak, de kizárólag a saját ötletüket szeretnék megvalósítani,

❌ van idejük, pénzük és energiájuk nulláról felépíteni egy céget, és piacot szerezni a terméküknek, szolgáltatásuknak,

élvezik, ha versenghetnek a munkatársaikkal vagy a piac más szereplőivel,

❌ bár vállalkozni szeretnének, mégsem hajlandók semmilyen anyagi áldozatot hozni a cégük elindításához.

Mit is jelent

PÁZSIT DOKTORNAK® lenni?

A Pázsit Doktor Hálózat tagjai magas szintű kertészeti szolgáltatást nyújtanak és olyan szaktudással rendelkeznek a gyepápolás és a füvek pázsittá történő alakítása terén, mely egyedülálló a piacon. Pázsit Doktornak lenni komoly és összeszedett vállalkozói tevékenységet jelent, amely értéket és stabil anyagi hátteret teremt Neked és családodnak egyaránt! Dolgozz 7 hónapot évente és élvezd munkád gyümölcsét!

Kezd nagyban és ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen álmaid megvalósításáról! Mi mindenre megtanítunk!

Úgy érzed, hogy ez túl nagy falat lenne a számodra,

és az elején kellene némi támogatás?

Egy biztos alap?

 

INKUBÁTOR PROGRAMUNK biztos tetszeni fog!

Miről is szól az Inkubátor program?

Vállalkozóként elindulni néha félelmetes feladat. Feladni vagy lecserélni valami biztosat – bármennyire rossz is – nem egyszerű dolog. INKUBÁTOR PROGRAMUNKKAL segítünk, hogy vállalkozásod szárnyaljon és a biztos talaj is megmaradjon a lábad alatt. Legyél önálló Pázsit Doktor – folyamatosan gyarapodó vállalkozói bevétellel – és legyél egy másik Pázsit Doktor kertésze tuti biztos versenyképes jövedelemmel! Az elején még össze tudod egyeztetni a két munkát, utána meg úgysem lesz már szükség a biztos alapra! 

 

A részletekért KATTINTS!

 

TE MELYIK VAGY?

PÁLYAKEZDŐ? LENDÜLETES?

INKUBÁTOR programunk Neked való!

Fiatal pályakezdő vagy? Kertészeti végzettséggel rendelkezel? Szereted a pályád, de most szembesültél azzal, hogy kertészként nem tudsz egyről a kettőre lépni, olyan kevés a fizu? A természet szeretete benned van, és nehezen tudod magadat elképzelni, hogy egy irodában tengeted a napjaidat? Jó lenne anyagilag is megalapozni a jövődet? Itt az idő, hogy cselekedj. Lépj Velünk kapcsolatba, és segítünk megvalósítani az álmaidat!

TAPASZTALT? VÁLLALKOZÓ KEDVŰ?

Legyél Te az új PÁZSIT DOKTORUNK!

Érett személyiség vagy, akiben buzog a tenni akarás? Abban a szerencsés helyzetben voltál, hogy – hivatásodra tekintettel – korán nyugdíjaztak? Szeretnél értéket teremteni, de eleged van a folyamatos stresszből, hajtásból? Vállalkoznál, de visszatart, hogy nincs mögötted biztos háttértámogatás? Megtanítunk. Csinálod. Szuper leszel! Lépj ki a komfortzónádból és vedd fel velünk a kapcsolatot!

ÉLJ A LEHETŐSÉGGEl!

Egységeink folyamatosan nőnek, lehetőségek mindig teremnek, ezért a már szolgáltatásba vont területek is alakítanak újabb franchise egységeket.

VAGY

Írj néhány sort az alábbi email-címre:

Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Jelenlegi Pázsit Doktorainkat itt találod. Ők már megcsinálták.

Amennyiben szeretnél többet tudni a Franchise lehetőségről,

az alábbi gombra kattintva olvashatsz róla bővebben!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0