Mit csinál a Pázsit Doktor®?

Az üzleti elképzelés lényege, hogy a park- és zöldterület fenntartók, kerttulajdonosok részére, mások által nem gyakorolt, olyan magas színvonalú, program jellegű szolgáltatást nyújtson, amely annak rövid – ill. középtávon való igénybevétele esetén is már látható komoly eredményeket produkáljon a pázsit populáció vonatkozásában. A gyepek ápolása és a füvek pázsittá való alakítása szakértelmet és a tulajdonos aktív közreműködését igénylő komplex feladat. A Pázsit Doktor® Hálózat szolgáltatásai nem generális, hanem speciális szolgáltatások.

A szolgáltatások jellemzője a szakértelem és a speciális munkagépek alkalmazása, amelynek beszerzése és üzemeltetése nem gazdaságos magánkerti nagyságrendben. A Pázsit Doktor® angolszász országokban kidolgozott pázsitgondozási rendszer alapján működik, amit az adott ország klímájához és talajminőséghez igazított. Több mint 20 éves tapasztalat alapján technikánk tovább fejlődött folyamatosan alkalmazkodva az éghajlat-, biológiai-, és a természeti körülmények változásához, az újonnan megjelenő betegségekhez, ill. rezisztenciák kialakulásához és természetesen a megrendelők igényeihez.

Pázsit Doktor franchise munkavégzés
Pázsit Doktor franchise munkavégzés
Pázsit Doktor franchise munkavégzés
Pázsit Doktor franchise munkavégzés
Pázsit Doktor franchise munkavégzés

Amennyiben szeretnéd életedet megváltoztatni, úgy hogy csatlakozol hozzánk, töltsd ki jelentkezésedet a gombra kattintva és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot telefonon!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0