Mit nyújt a Pázsit Doktor® franchise rendszer?
Megmutatjuk, hogyan válj egy sikeres üzlet birtokosává!

Ha önállóan vállalkozol, végig kell járni az üzlet indítás és a szakmai építkezés rögös útját. A Pázsit Doktor® franchise rendszer gyakorlati segítsége nem csak a szakmai betanításban, a folyamatos kapcsolattartásban, hanem a vállalkozási forma kialakításában, optimalizálásában, tervezésében és személyre szabásában is megvalósul.

A rendszergazda azonnal alkalmazható, folyamatosan bővülő igénykörnyezetben piacképes speciális szolgáltatás nyújtására képez ki, tesz alkalmassá Téged.

A Pázsit Doktor® franchise rendszer nem csak szakmai (gyepgondozási), hanem korszerű HR, marketing és eladástechnikai megoldásokat is tartalmaz, így nem kell attól félned, hogy ez Neked nem fog menni!

A Pázsit Doktor® sokéves reklám-, kiállítói- publikációs és védjegyoltalmi tevékenysége miatt a kertészeti szolgáltatások területén a legnagyobb és legismertebb franchise vállalkozás.

A Pázsit Doktor® franchise rendszer központi támogatásában folyamatosan részesülhetsz.

Ha idővel üzleted kiteljesedik, területeden Magad is újabb egységeket hozhatsz létre, ezek lehetnek saját vagy az al-franchise lehetőség keretében életre hívott egységek. Az al-franchise extra passzív jövedelemhez juttat!

Pázsit Doktor franchise Mit nyújt?

Jól bevált képzési rendszer

A Hálózathoz való csatlakozást követően, minden munkatársunk egy intenzív képzésben vesz részt, mely átfogóan nyújtja mindazon ismereteket, amit az egysége üzemeltetéséhez feltétlenül tudnia kell.
A képzés elméleti és gyakorlati oktatást egyaránt magába foglalja, így a szakma praktikáitól kezdve a műszaki információkon át egészen a marketing és értékesítési feladatokig széleskörűen mindent megtanítunk.
A Pázsit Doktor® belső kommunikációs rendszere lehetővé teszi az egységek közti szabad információáramlást és tapasztalat cserét, így mindig egy szakértői csapat dolgozik egy-egy felmerülő problémán, tehát sosem leszel egyedül.

Pázsit Doktor franchise Mit nyújt?

A Pázsit Doktor®-ok folyamatosan tanulnak 

A Pázsit Doktor® értéknek tekinti a Franchise partnereivel való hosszú távú együttműködéseit. A rendszergazda rendszeres látogatásaival segíti, ellenőrzi a szakszerű munkavégzés színvonalának betartását és ezen alkalmakkor lehetőséget ad üzletileg személyre szabott lehetőségek kiaknázására. Regionális üzleti találkozók és szakmai szemináriumok segítik a folyamatos munkavégzést. Évenkénti üzleti terv/tény elemzésekkel és folyamat-fejlesztői javaslatokkal segítünk a növekvő teljesítmény eléréséhez. Munkatársaink kérdéseire non-stop segítség szolgálatot tartunk fenn.

Pázsit Doktor franchise Mit nyújt?
Pázsit Doktor franchise Mit nyújt?
Pázsit Doktor franchise Mit nyújt?

A Mi Franchise hálózatunk:

 

Pázsit Doktor® hálózatát intelligens üzleti

beállítottságú emberek alkotják, mint Te! 

Pázsit Doktor® franchise tulajdonosai motivált és hatékony üzletemberek, akik büszkék arra, hogy az általuk nyújtott szolgáltatással növelhetik ügyfeleik életszínvonalát.

Amennyiben szeretnéd életedet megváltoztatni, úgy hogy csatlakozol hozzánk, töltsd ki jelentkezésedet a gombra kattintva és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot telefonon!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0