Hogyan lehetek franchise tulajdonos?

 

Az Ön útja a Pázsit Doktor® franchise tulajdonjogra világos, jól jelzett, kiszámítható és nem éri kellemetlen meglepetés.

Pázsit Doktor franchise első lépés

Első lépés: Ismerjük meg egymás gondolatait!

Mi nem jogokkal kereskedünk, hanem partnerkapcsolatot teremtünk, közös célokat, stratégiát, jövőt. A legfontosabb kérdés: jó lesz ez az együttműködés mindkét félnek? Ha nincs gondolat-közösség, nem fogunk tudni együtt dolgozni.

Második lépés: Ismerjük meg egymás üzleti elképzeléseit!

Pályázóink általában jól felkészült, de különböző vállalati- munkakultúrából érkeznek. Nem csak múltjuk különböző, de a jövőképük is. Ebben a szakaszban franchise vállalkozásunk törekvéseiről is bővebb tájékoztatást nyújtunk. Megismertetjük a Pázsit Doktor® franchise rendszer üzleti dokumentumait.

Harmadik lépés: Jelentkezés üzleti tervvel.

Amennyiben az üzleti felfogás kölcsönös szimpátiához vezet, segítséget nyújtunk egy üzleti terv elkészítéséhez, amely a jelenlegi kompetenciákat és az első három év üzleti építkezését is prognosztizálja. A tervkészítési folyamat a pályázónak lehetőséget biztosít az üzleti koncepció újbóli átgondolására, megértésére, döntésének érdemi megalapozására. Az elkészült tervezet mellett csatlakozási kérelmet nyújt be a franchise jelöltségre.

Negyedik lépés: A pályázat felülvizsgálata.

A felülvizsgálat célja, hogy megállapítsa a pályázó megalapozott, saját és a franchise rendszer biztonságát garantáló, reális, teljesíthető üzleti tervvel és elhatározással rendelkezik. A franchise rendszer és ezen belül a Pázsit Doktor® működését megértette, feltételeit képes vállalni.

Ötödik lépés: Területlátogatás.

A rendszergazda és a pályázó közösen bejárja a szolgáltatásba belépő új területet, elsődlegesen azzal a céllal, hogy megállapítsa a terület „eltartó képességét”, ellenőrizze a terv kivitelezhetőségét.

Hatodik lépés: Betekintés.

Megalapozott pályázat esetén lehetősége van a jelentkezőnek, a mintaegység munkáját megtekinteni, a mintaegység gazdálkodási dokumentumaiba betekinteni, szerződött hálózati Pázsit Doktor® franchise taggal a tapasztalatokról véleményt kérni.

Hetedik lépés: Franchise szerződés aláírása.

A Franchise szerződés aláírása megalapozott, hosszútávra szóló, stratégiai, kölcsönös akaratnyilatkozat.

Nyolcadik lépés: Tanulóprogram indítása.

A Franchise szerződés aláírását követően személyes-, gyakorlati- és távoktatási program kezdődik.

Pázsit Doktor franchise első lépés
Pázsit Doktor franchise első lépés
Pázsit Doktor franchise első lépés

 

Amennyiben továbbiakban is érdekel a Pázsit Doktor® által kínált nagyszerű üzleti lehetőség, vedd fel a kapcsolatot a hálózat rendszergazdájával a következő elérhetőségeken keresztül:

Tel.: 00 36 20 433 4918

E-mail: franchise@pazsitdoktor.hu

Bárány László Pázsit Doktor rendszergazda

Amennyiben szeretnéd életedet megváltoztatni, úgy hogy csatlakozol hozzánk, töltsd ki jelentkezésedet a gombra kattintva és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot telefonon!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0