Beruházás

 

Ahhoz, hogy elindítsad saját Pázsit Doktor® franchise vállalkozásodat a következő invesztícióval kell számolnod:

 A Pázsit Doktor vállalkozásod elindításához minimálisan  6-7 millió Forint kezdőtőkére van szükséged, mely az alábbi tételek fedezésére szolgálnak.

 

A Franchise átvevő által a Rendszergazdának fizetett díjak:

1, Csatlakozási díj

A Franchise csatlakozási díj a Franchise átvevő csatlakozási rendszerjogáért, illetve a know-how megismeréséért fizetett díj.

2, Technikai eszköz ára

Az üzemeltetéséhez szükséges technikai eszköz egy darab gépkocsira szerelhető speciális permetezőgép, melyet a Rendszergazda biztosít a Franchise átvevő részére, tulajdonjoga a Franchise átvevőt illeti.

A Franchise csatlakozási díj és a gépkocsira szerelhető permetezőgép, fizetési kötelezettsége a csatlakozást megtestesítő szerződés aláírásakor esedékes.

3, Éves díj (royalty)

Az éves franchise díj a Franchise átvevő által a Rendszergazdának a Hálózat nevének, rendszervédjegyének és know-howjának, a kijelölt terület kizárólagos használatáért, fizetett éves díj.

Egyéb beruházások:

4, Szállító jármű

A szolgáltatás végzéséhez szükséges, egy olyan szállító jármű (kisteherautó), amely a technikai eszközt biztonsággal szállítani tudja, valamint a Pázsit Doktor® megjelenési feltételének eleget tesz. Adott jármű alkalmazásához a Rendszergazda hozzájárulása szükséges. 

Pázsit Doktor franchise beruházás autó
Pázsit Doktor franchise beruházás autó
Pázsit Doktor franchise beruházás autó

5, Üzemeltetés

Az első év megkezdéséhez szükséges marketing költségek és egyéb üzemeltetési költségek.


6. + lehetőségek

A Pázsit Doktor néhány addicionális szolgáltatással bővült, ezek nem kötelező jellegűek, azonban a vállalkozás hatékonyságát növelik. 

Amennyiben szeretnéd életedet megváltoztatni, úgy hogy csatlakozol hozzánk, töltsd ki jelentkezésedet a gombra kattintva és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot telefonon!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0