Csík László

Pázsit Doktor

06 70 310 4159

 

csik.pazsitdoktor@gmail.com

 

Ezeken a területeken végzem a munkám:

GYőr- Moson- Sopron megye

Csík László vagyok négy vadóc, egész nyáron a kertben randalírozó gyermek édesapja. Először 2009-ben, újdonsült családiház-tulajdonosként szembesültem azzal a ténnyel, hogy kertünk legszembetűnőbb színe a fű zöldje. Már ha zöld az a zöld… Évekig próbálkoztam saját kútfőből megoldani azt a problémát, hogy a gyepfelület homogén, szemet gyönyörködtető látványt nyújtson. Miután beláttam, hogy mindez komolyabb szakértelmet igényel, az agráriumban tevékenykedő rokonaim segítségét kértem, egyenlőséget vonva a pázsitfüvek és más mezőgazdasági kultúrák kezelése között. Ez a tévedés szinte a teljes gyepfelület pusztulását hozta. Mert ugye a legjobb műtrágya is komoly gondokat okoz rosszkor kijuttatva… Nem is beszélve a gyomirtókról!
Ez idő tájt lettem figyelmes a Pázsit Doktor csapatára. Telefonos érdeklődésem alkalmával kedvesek, segítőkészek voltak. Magas szintű szakértelemről tettek tanúbizonyságot, mindezt a hétköznapi ember számára érthető módon kommunikálva. A megbeszélt találkozóról – Budapestről érkezve – tíz percet késtek, amiről telefonon előre tájékoztattak. Ekkor éreztem azt, hogy én is egy ilyen csapatban szeretnék dolgozni. Megtudtam, hogy a megyében még nincs munkatársuk és szívesen látnak egy hozzájuk hasonló fanatikust maguk között.

A szükséges elméleti és gyakorlati képzés után lettem teljes értékű tagja és Győr-Moson-Sopron megyei képviselője a Pázsit Doktor csapatának. Ma már megfelelő referenciákkal és elégedett partnerkörrel rendelkezve teszem lehetővé megrendelőim számára, hogy egész évben élvezzék üde zöld színű, betegség- és gyommentes, nyugalmat árasztó gyepfelületüket.

 

És hogy mivel is foglalkozunk valójában? 

ÉVES GYEPGONDOZÁSI PROGRAMUNKAT azon Partnereinknek kínáljuk, akik számára fontos az egységes, szép zöld gyep és a terület fenntartását olyan szakképzett csapatra kívánják bízni, akik a természet kora tavaszi ébredésétől egészen késő őszig elvégzik a szükséges gyepkezelést.

  • Havonta meglátogatunk, megvizsgáljuk, hogy mire van szüksége a gyepnek.
  • Elvégezzük a megfelelő kezelést: tápoldatozunk, felfedjük mitől sárgul, ritkul vagy foltosodik a gyep,
  • visszaszorítjuk a mohát, gombát és gyomot irtunk, felvesszük a harcot a hangyákkal, cserebogár pajorokkal.
  • Végül javaslatot teszünk arra, hogy a következő látogatásunkig hogyan kell végezni a fűnyírást, és milyen paraméterek szerint történjen az öntözés.
  • Amennyiben erősen ritkult, foltos, elöregedett, de még menthető gyepfelülettel találkozunk, akkor felülvetést alkalmazunk, ha pedig az eredeti gyepalkotók aránya a szükséges minimum alá csökken, akkor más lehetőség híján a terület újrafüvesítését végezzük el hidrovető eljárással.
  • Miután a gyepfelület számára a minőségi öntözés alapvető fontosságú, a komolyabb problémák elkerülése érdekében, igény estén Pászit Doktor öntözéstechnikus kollégánk minden tavasszal üzembe helyezi, finomhangolja és ősszel vízteleníti a rendszert. Ha még nincs öntözőrendszer a területen, annak megvalósítását is elvégzi. Jelszavunk, csak annyi öntözővíz jusson a gyepfelületre, amennyire szükség van. Se több, se kevesebb!

A szolgáltatásokról részletesebben a www.pazsitdoktor.hu honlapunkon tájékozódhatsz.

SZERETNÉD, ha Neked is gyönyörű, homogén zöld lenne a gyeped, sárga foltok nélkül? 

 

Ahhoz, hogy tudjuk, milyen speciális gyógymódra van szükség, először GYEPANALÍZIST végzünk. És a jó hír az, hogy ha ÁPRILIS 15-IG jelzed nekünk, hogy igényt tartasz az évindító gyepkezelésre, akkor a 10.000 forint értékű gyepanalízist INGYEN elvégezzük számodra.

 

Ne hagyd ki, ez egy EGYSZERI ajánlat, idén már nem lesz több ilyen kedvező LEHETŐSÉG!

 

Még ennyi időd van hátra, hogy jelentkezz az INGYENES gyepanalízis szolgáltatásra:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp