Csík László

Pázsit Doktor

06 70 310 4159

 

csik.pazsitdoktor@gmail.com

 

Ezeken a területeken végzem a munkám:

GYőr- Moson- Sopron megye

Csík László vagyok négy vadóc, egész nyáron a kertben randalírozó gyermek édesapja. Először 2009-ben, újdonsült családiház-tulajdonosként szembesültem azzal a ténnyel, hogy kertünk legszembetűnőbb színe a fű zöldje. Már ha zöld az a zöld… Évekig próbálkoztam saját kútfőből megoldani azt a problémát, hogy a gyepfelület homogén, szemet gyönyörködtető látványt nyújtson. Miután beláttam, hogy mindez komolyabb szakértelmet igényel, az agráriumban tevékenykedő rokonaim segítségét kértem, egyenlőséget vonva a pázsitfüvek és más mezőgazdasági kultúrák kezelése között. Ez a tévedés szinte a teljes gyepfelület pusztulását hozta. Mert ugye a legjobb műtrágya is komoly gondokat okoz rosszkor kijuttatva… Nem is beszélve a gyomirtókról!
Ez idő tájt lettem figyelmes a Pázsit Doktor csapatára. Telefonos érdeklődésem alkalmával kedvesek, segítőkészek voltak. Magas szintű szakértelemről tettek tanúbizonyságot, mindezt a hétköznapi ember számára érthető módon kommunikálva. A megbeszélt találkozóról – Budapestről érkezve – tíz percet késtek, amiről telefonon előre tájékoztattak. Ekkor éreztem azt, hogy én is egy ilyen csapatban szeretnék dolgozni. Megtudtam, hogy a megyében még nincs munkatársuk és szívesen látnak egy hozzájuk hasonló fanatikust maguk között.

A szükséges elméleti és gyakorlati képzés után lettem teljes értékű tagja és Győr-Moson-Sopron megyei képviselője a Pázsit Doktor csapatának. Ma már megfelelő referenciákkal és elégedett partnerkörrel rendelkezve teszem lehetővé megrendelőim számára, hogy egész évben élvezzék üde zöld színű, betegség- és gyommentes, nyugalmat árasztó gyepfelületüket.

 

És hogy mivel is foglalkozunk valójában? 

ÉVES GYEPGONDOZÁSI PROGRAMUNKAT azon Partnereinknek kínáljuk, akik számára fontos az egységes, szép zöld gyep és a terület fenntartását olyan szakképzett csapatra kívánják bízni, akik a természet kora tavaszi ébredésétől egészen késő őszig elvégzik a szükséges gyepkezelést.

  • Havonta meglátogatunk, megvizsgáljuk, hogy mire van szüksége a gyepnek.
  • Elvégezzük a megfelelő kezelést: tápoldatozunk, felfedjük mitől sárgul, ritkul vagy foltosodik a gyep,
  • visszaszorítjuk a mohát, gombát és gyomot irtunk, felvesszük a harcot a hangyákkal, cserebogár pajorokkal.
  • Végül javaslatot teszünk arra, hogy a következő látogatásunkig hogyan kell végezni a fűnyírást, és milyen paraméterek szerint történjen az öntözés.
  • Amennyiben erősen ritkult, foltos, elöregedett, de még menthető gyepfelülettel találkozunk, akkor felülvetést alkalmazunk, ha pedig az eredeti gyepalkotók aránya a szükséges minimum alá csökken, akkor más lehetőség híján a terület újrafüvesítését végezzük el hidrovető eljárással.
  • Miután a gyepfelület számára a minőségi öntözés alapvető fontosságú, a komolyabb problémák elkerülése érdekében, igény estén Pászit Doktor öntözéstechnikus kollégánk minden tavasszal üzembe helyezi, finomhangolja és ősszel vízteleníti a rendszert. Ha még nincs öntözőrendszer a területen, annak megvalósítását is elvégzi. Jelszavunk, csak annyi öntözővíz jusson a gyepfelületre, amennyire szükség van. Se több, se kevesebb!

A szolgáltatásokról részletesebben a www.pazsitdoktor.hu honlapunkon tájékozódhatsz.

SZERETNÉD, ha Neked is gyönyörű, homogén zöld lenne a gyeped, sárga foltok nélkül? 

 

Ahhoz, hogy tudjuk, milyen speciális gyógymódra van szükség, először GYEPANALÍZIST végzünk. 

 

A gyepanalízis szolgáltatási ára: 15.000Ft

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0