Mert, nem egy “mindenkinek, mindig jó megoldást” veszel.
Hanem mert, minden esetben egy olyan modulrendszerű megoldást kínálunk, amelyet speciálisan a Te gyeped állapotának megjavítására állít össze munkatársunk. A tápanyag utánpótlás feladatán túl, olyan szolgáltatást is igénybe vehetsz, amit termékkel nem helyettesíthetsz. (Pl. Ph beállítás, laborvizsgálat, részleges vagy teljes felújítás, talajfertőtlenítés bioaktív anyagokkal)

Végre egy ember- és környezetbarát megoldás!

A Pázsit Doktorok által alkalmazott technológia nem csak a növények, hanem partnereink és azok lakókörnyezetének igényeit is a legmesszebb menőkig kiszolgálják.
A folyékony tápoldatokat mindig az időjárási viszonyokhoz igazítva adagolhatjuk, a gyepet száradás után azonnal használhatod. Nincsenek maradék anyagok a fűben, alkalmazása kisgyermekre, házi állatra nem jelent veszélyt. Nincsen szóródási kockázat, száradás után elmosódás pl. kerti tavakba, utakra, érzékeny növényekre.
A kijuttatás technológiája tökéletes fedést biztosít, ezért a pázsit egyenletes zöld lesz, nem foltosodik. A tápanyagokat a fű a gyökéren és a levelén keresztül is felveszi, a kezelés hatása már 2-3 nap után látható. Annak, hogy a tápoldatot kiöntözve, azaz gyökérzónába juttatva, vagy lombtrágyaként levélre permetezve is adhatjuk, a növényeinknek számos előnyt élveznek. Az anyagok közvetlenül a felhasználási helyükre jutva képesek a tápanyaghiány gyors orvoslására. Lombtrágyázáskor főleg a mikroelemek hiányát pótolhatjuk gyorsan, de emellett az alap tápanyagok is bevihetők ezzel a módszerrel. Ennek azért van nagy jelentősége, mert a növények a számára szükséges tápanyagok felvételét a legkisebb mennyiségben jelen levő tápelem határozza meg. Azaz, ha valami hiányzik a talajból, akkor az összes többi tápanyag felvételét is akadályozza.

Ha Te őszintén oda vagy a szép környezetért, akkor kedvelni fogod a Pázsitdoktort!