Álmodjuk meg ébren, együtt a kerted!

Ha friss ötleteket szeretnél, egy jó koncepciót a kert berendezésre, vagy csak a kert egy részletét vagy egészét újragondolnád, segítséget nyújt 

Kerttervezőnk

Fáradságosnak találod kiválasztani, beszerezni és elültetni a növényeket vagy nem tudod, mi mutatna igazán jól a kertedben? Bizonytalan vagy, hogy ami tetszik az a kertben is megered? Hova kell ültetni, mikor, hogyan kell gondozni?

Vámos Betty
kerttervező,
Okl. tájépítészmérnök
06 70 702-7899
kerttervezo@pazsitdoktor.hu 

Vámos Betty Kertervezés - Pázsit Doktor

Miért osztanám meg féltve őrzött titkaimat? Mert ez a munkám!

“A kert ugyanis, – mélyen hisszük – , az intimszféra része: ha olyan, amilyennek lennie kell, kikapcsol, ellazít, feltölt, kitisztítja a lelket, sőt egy jól megépített kert másik dimenzióba repít. És mi azért vagyunk, hogy az Öné olyan legyen, amilyennek lennie kell.”
www.barack-virag.hu

“A Barack-Virág Kft. több mint tíz éve a minőségi kert garanciája, a legjobb családi kertek tervezőjének, kivitelezőjének egyike.” 

Ha szeretnéd, hogy álmaid valóra váljanak, biztosíthatunk, hogy jó helyen vagy.
Keresd az álom kertek építőit!

Meggondolandó:
A gyeplazítógép az egyik leghasznosabb, mással nem helyettesíthető pázsitápoló, gyepgondozó berendezés, használata nagy gyakorlatot kíván és a gép is drága, de a Pázsit Doktor vállalkozások mindegyike olyan áron áll rendelkezésedre, hogy véleményem szerint boldogan döntesz úgy, hogy nem Te vállalod.

Kertészeti árudánkban egynyári, évelő virágok, örökzöldek, fák és cserjék gazdag kínálata várja!
Olasz és holland import növénykínálatunk által az igazán különlegességekre vágyók is kielégítik vágyaikat.
Címe: Szomor, Hegyalja út 52-54.